MENU

Dit is Pedique

Achter pedicurepraktijk Pedique sta ik, Monique de Rooij. Mijn praktijk is gevestigd in Hintham in een kleine, maar frisse en moderne ruimte op eigen terrein. Als medische pedicure neem ik de zorg voor uw voeten over. Ik richt me op preventie en pijnklachtvermindering en let op symptomen en factoren die een bedreiging kunnen vormen voor de gezondheid.

Ik behandel kwetsbare voeten die medische zorg nodig hebben, maar zorg ook voor gezonde voeten. Regelmatig uw voeten laten behandelen is geen overbodige luxe. Het zorgt voor een goede voetconditie en voorkomt pijnlijke problemen. Een behandeling is heerlijk ontspannend en draagt bij aan een verzorgd uiterlijk.

 

Vertrouwd en deskundig

Elke dag ben ik met plezier aan het werk! Een gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht voor u en uw voeten zorgen ervoor dat iedere werkdag bijzonder is. Ik vind het oprecht fijn om uw voeten deskundig te verzorgen en te verwennen in een vertrouwde sfeer. Daarnaast voorzie ik u -gevraagd en ongevraagd- van deskundige adviezen.

De voetzorg ontwikkelt zich doorlopend en ik blijf graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ik leer over nieuwe trends en technieken door scholing, trainingen en workshops.

De producten die ik adviseer en gebruik zijn met zorg uitgekozen en van dusdanige kwaliteit dat het de conditie van uw voeten op peil houdt.

 

Zo werk ik

Voor alle vragen of klachten neem ik ruim de tijd. Zo werk ik het liefst. Samen bespreken we de problemen, ik onderzoek de voet en in overleg stemmen we de behandeling op specifieke problemen af.
Als u eenmaal bij mij in behandeling bent, worden uw voeten ook een beetje van mij en zal ik er als zodanig voor zorgen.

Bij specifieke medische aandoeningen of klachten verwijs ik u altijd naar een podoloog, een podotherapeut, huisarts of andere zorgprofessional.

Nieuws!

Medische pedicure was ik al langer, maar helemaal tevreden was ik nog niet. Ik wilde verder, meer leren over dit specialistisch...

Lees meer
Nieuwe wet AVG

 

Voor de bovenstaande doelstelling kan Pedique de volgende persoonsgegevens aan u vragen:

 

Uw gegevens zijn beschermd!