MENU

Wie is Pedique?

Wie ben ik?

Achter pedicurepraktijk Pedique sta ik, Monique Verschuren. Mijn praktijk is gevestigd in Hintham in een kleine, maar frisse en moderne ruimte op eigen terrein. Als medische pedicure neem ik de zorg voor uw voeten over. Ik richt me op preventie en pijnklachtvermindering en let op symptomen en factoren die een bedreiging kunnen vormen voor de gezondheid.

Ik behandel kwetsbare voeten die medische zorg nodig hebben, maar zorg ook voor gezonde voeten. Regelmatig uw voeten laten behandelen is geen overbodige luxe. Het zorgt voor een goede voetconditie en voorkomt pijnlijke problemen.

Elke dag ben ik met plezier aan het werk! Een gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht voor u en uw voeten zorgen ervoor dat iedere werkdag bijzonder is. Ik vind het belangrijk om uw voeten deskundig te verzorgen in een vertrouwde sfeer.

Deskundigheid en kwaliteit

Mijn motivatie is kwaliteit. Vanuit die gedachte heb ik na het behalen van het branchediploma medisch pedicure, een vervolgopleiding gedaan bij De Medische Voet te Amsterdam. Hier is mijn branchediploma omgezet naar een crebo, een door het rijk erkend vakdiploma.

Voor mij betekende dit een enorme verdieping en verbreding van mijn vakgebied. Ik heb me tijdens deze opleiding gespecialiseerd in de oncologische voetzorg.

Na het behalen van bovenstaande diploma’s heb ik de docentenlopleiding met succes doorlopen. Dankzij deze diploma’s ben ik nu geregistreerd bij het NMMV (Nederlandse Maatschappij Medisch Voetzorgverlener) en het Kabiz. Deze instantie controleert en beheert mijn kwaliteitsdossier. Een betere garantie voor veilige en goede voetzorg bestaat er niet.

De voetzorg ontwikkelt zich doorlopend en ik blijf steeds op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ik leer over nieuwe trends en technieken door scholing, training en congressen.

 

Zo werk ik

Voor alle vragen of klachten neem ik ruim de tijd. Samen bespreken we de problemen, ik onderzoek de voet en in overleg stemmen we de behandeling op specifieke problemen af.

Bij specifieke medische aandoeningen of klachten verwijs ik u altijd naar een podoloog, een podotherapeut, huisarts of andere zorgprofessional.

Nieuws!

Medische pedicure was ik al langer, maar helemaal tevreden was ik nog niet. Ik wilde verder, meer leren over dit specialistisch...

Lees meer
Opleiding

2017

  • Opleiding tot oncologisch voetzorgverlener (OVV)
  • Certificaat medical taping
  • EHBO diploma
  • Vakdiploma medisch pedicure, Medische Voet Amsterdam

2016

  • Certificaat schimmeldiagnostiek, Medische Voet Amsterdam

2015

  • Certificaat manicure
  • Branchediploma medisch pedicure

2014

  • Branchediploma pedicure

Hiervoor was ik werkzaam in de zorgsector als coach/begeleider.