MENU

Nagelbeugel

Een nagelbeugel verbetert of begeleidt een pijnlijke of problematische nagelvorm. De nagelbeugel wordt toegepast als bijvoorbeeld een nagel dreigt in te groeien en niet op een andere manier kan worden voorkomen. We noemen dit ‘heveling’.

 

Pedique werkt met Podofix en BS Quick Spange.

Podofix is een zacht alternatief voor de regulering van nagelafwijkingen. Het aanbrengen van een nagelbeugel is pijnloos. Het geeft geen verwondingen aan de nagel of de huid en geeft geen ongemak bij het dragen van schoenen.

Deze vorm van nagelcorrectie is geschikt voor bijna iedereen. Zelfs voor kinderen en diabetici. Het helpt gezonde nagels in een natuurlijke, gezonde groei. Met deze methode kunnen klachten snel en gedurende lange tijd worden behandeld.

 

Datzelfde geldt ook voor BS quick spange. Hier wordt een siliconenstrip op een snelle en makkelijke manier op de nagel aangebracht. De siliconenstrip is heel dun, waardoor het heel comfortabel draagt. Deze vorm van nagelcorrectie is geschikt voor bijna iedereen. Zelfs voor kinderen en diabetici.

 

Welk product wordt gekozen is afhankelijk van uw specifieke situatie.

Nieuws!

Medische pedicure was ik al langer, maar helemaal tevreden was ik nog niet. Ik wilde verder, meer leren over dit specialistisch...

Lees meer
Advies

Nagelbeugel

  • Draag lage goed passende schoenen!
  • Je kunt zonder problemen over de nagelbeugel lakken met een goede nagellak.
    Let er hierbij vooral op dat je de nagellak verwijdert met nagellak-remover zonder aceton. Dit is erg belangrijk voor het behoud van je nagelbeugel.